sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kolmas tapaaminen Kaukolassa..




Hattujen ja Nutttujen kolmas kokous pidettiin  illan isäntäparin Miikan ja Sannin kotona Kaukolassa.


Paikalla kaikki jäsenet paitsi Riikka joka oli pakotettu olemaan koulutuksessa Kotkassa...
Nautittiin hyvää ruokaa ja juomaa ja naurua riitti niinkuin aina kun kokoonnumme. Vatsalihakset tosi kipeät tänään...Vierailevina Hattuna ja Nuttuna Toni ja Suvi.  Kiva kun olitte mukana.
Hei..porukkalotto vetämään. Masa oli hoitanut homman.








Miikkä isäntänä oli suunnitellut illan ohjelma. Tai päivän ohjelman..aloitettiin nimittäin jo klo 13.00
Keilailuharjoitusta virtuaalisesti, tietovisa (voittaja Masa ja Pekka toinen).

Matka jatkuin Aittiksen keilahalliin josta oli varattu 5 rataa tunniksi. Keilan heitto alkoi kello 16.30 ja hikisiä keilaajia haki juomaa jotta jaksaisivat. Ja kaikki jaksoivat. Joukossa oli keilailu "mestareita" Mia oli joukon ylivoimaisesti paras. Jos muistan oikein tulos oli yli 400 pistettä. Vau!! Hyvä Mia!!
Miikka ja Hessu voittivat ryhmäkilpailun...Hyvä pojat!









Matka jatkui Hovinsaaren suuntaan. Taukopaikaksi oli Miikka valinnut Corner Pubin. Suurin osa meistä ei ollut koskaan siellä piipahtanut saatikka koko iltaansa viettänyt. Tunti vierähti..pojat pelasivat biljardia ja tytöt nauroivat vatsalihakset kipeiksi. Oli niin hauskaa....
Sihteerille oli käynyt lipsahdus ja yhtään Corner kuvaa ei löytynyt muistikortilta..






Ja seuraavaksi tilattiin neljä taksia ja matka jatkui kaupunkiin La Morena nimiseen paikkaa Palskin talon alakertaan. Vakiväki pubissa oli ihmetellyt että mikä mikä..neljä taksia pubin edessä..ennen näkemätöntä.


Seuraava etappi kävellen.. Kairo..Kotka kuuluisaan merimieskapakkaan liukasteltiin. Nuorista suurin osa oli paikalla ekaa kertaa..




Kairosta matka jatkui Jaakko viitoseen. Nuorison mestaan. Aika moni oli jo "väsy" tässä vaiheessa ja taas tilattiin takseja ja matka kotiin ..jes jes..ihanaa..omaan punkkaan.

##############

Seuraavan kokouksen ja illan isäntinä ovat Riikka ja Hessu. Aika kesäkuussa??

Vielä kerran..ilta oli loistava ja hauskaa riitti ja ystävät kokontuivat Hattuina ja Nuttuina niinkuin oli tarkoituskin.

-Sihteeri Krisse-

1 kommentti: